Engel Groenvoorziening | Diensten

afb3

Diensten

Engel Groenvoorziening houdt zich voornamelijk bezig met groot onderhoud van bedrijventerreinen, ziekenhuizen en zorgcentra. Denk aan het snoeien van de heggen en het maaien en bemesten van het grasveld, maar wij doen nog meer dan dat. Wij zorgen ook voor het plaatsen van schuttingen en het aanduiden van parkeervakken, het aanleggen en onderhouden van de riolering en het onderhoud van dakgoten. Daarbij doen wij ook alles wat hoort bij het (ver)plaatsen en onderhouden van de functionele ruimtes bij het gebouw.

Tuinen

Bij groenvoorziening denkt men aan het aanleggen en onderhouden van tuinen. Dit is ook een onderdeel van Engel. Wij snoeien uw heggen en maaien het gras, maar ook de uitgebreidere taken zoals bemesting en onkruidbestrijding vallen onder onze diensten. Zo maken wij van uw tuin een plek om te genieten van het groen.

Groot onderhoud

Wij onderscheiden ons door naast de reguliere groenvoorziening, ons ook te richten op groot onderhoud. Als wij uw heg komen snoeien, kunnen wij ook voor u de afscheiding plaatsen om de buitenruimte op te delen. Wij onderhouden uw grond, tuin, riolering en meer. Ook de functionele ruimtes zoals een fietsenhok of een rookruimte, Engel Groenvoorziening staat voor u klaar om deze grotere klussen uit te voeren.

Particulier

Hoewel wij vooral opdrachten doen voor bedrijven, voeren wij ook (grotere) opdrachten uit voor de particulier. Engel Groenvoorziening kan uw gehele tuin aanleggen, inclusief de bestrating en het plaatsen van een schutting.

 

Bekijk onze projecten en zie welke uiteenlopende opdrachten wij hebben gerealiseerd.